زیبایی و آرایش

فیبروز ابرو چیست؟

فیبروز ابرو یک تکنیک جدید است که در آن خطوط نازک، شبیه به موی طبیعی بین ابروها تتو می‌شود. این تکنیک برای افرادی که ابروهای نازک، کم‌پشت یا نامتقارن دارند، بسیار مناسب است.

فیبروز ابرو مانند روش‌های دیگر مزایا و معایب خاص خودش را دارد و ممکن است برای همه مناسب نباشد. در این مقاله، به بررسی مزایا و معایب فیبروز ابرو‍ پرداختیم و مراحل انجام این تکنیک را مرحله به مرحله توضیح دادیم. در این مقاله راجع به موارد زیر نیز صحبت کرده‌ایم:

  • انتخاب طرح مناسب فیبروز ابرو برای انواع فرم صورت
  • مراحل انجام فیبروز ابرو
  • مراقبت‌های پس از انجام فیبروز

رعایت این نکات کمک می‌کند تا بهترین نتایج را از فیبروز ابروهای خود بگیرید و تجربه‌ای مثبت داشته باشید.

فیبروز ابرو چیست؟

فیبروز ابرو (Phi brows) نوع خاصی از تکنیک میکروبلیدینگ است. این روش به‌صورت دستی و با ابزار خاصی به‌اسم میکروبلید (microblade) انجام می‌شود که وسیله‌ای قلم‌ مانند با تیغه‌ی یک‌بارمصرف و سوزن‌های بسیار نازک است. میکروبلید به رنگدانه‌هایی که با رنگ مو و پوست مشتری مطابقت دارد آغشته می‌شود. سپس برای این‌که خطوط تار‌های ابرو ایجاد شود، رنگدانه در لایه‌ی بالایی پوست کاشته می‌شود. این تکنیک یک تتوی نیمه‌دائمی است و با توجه به نوع پوست و مراقبت‌های بعد از آن، بین 1 تا 3 سال ماندگاری دارد.

مزایا و معایب فیبروز ابرو

فیبروز نسبت به سایر روش‌های زیبایی ابرو مزایای زیادی دارد. در بخش زیر به چند مورد از این مزایا می‌پردازیم:

  • نتیجه‌ی فیبروز بسیار طبیعی و ظریف است و شباهت زیادی به موهای ابرو دارد.
  • برای انواع پوست از جمله پوست‌های چرب، خشک و نرمال مناسب است.
  • نسبتاً بدون درد است. چون تیغه فقط به لایه بالایی پوست نفوذ می‌کند.
  • ایمن و بهداشتی است. در این روش، سوزن‌ها یکبار مصرف و رنگدانه آن گیاهی و طبیعی است.
  • مراقبت از آن آسان است و تا یک سال نیاز به ترمیم ندارد.

فیبروز ابرو دارای معایب و محدودیت‌هایی است که در این قسمت به آن اشاره می‌کنیم:

  • این روش نسبت به سایر روش‌های طراحی ابرو گران‌تر است. زیرا به مهارت و تجربه‌ی زیادی نیاز دارد.
  • فیبروز یک راه حل دائمی نیست و رنگدانه‌ها به مرور زمان محو می‌شود.
  • برای افراد مبتلا به بیماری‌های خاص مانند دیابت، بیماری‌های خونی، بیماری‌های پوستی یا افرادی که به رنگدانه‌ها حساسیت دارند مناسب نیست.
  • ابرو‌ها تا چند روز بعد از فیبروز دچار زخم، خارش یا تورم می‌شود.

انتخاب طرح مناسب فیبروز ابرو برای انواع فرم صورت

شکل ابرو باید متناسب با ویژگی‌های شما باشد، در این بخش ما بهترین شکل ابرو برای هر فرم صورت را به شما معرفی می‌کنیم:

صورت گرد: اگر صورت گرد دارید، بهتر است قوس‌ابرو‌هایتان به هم نزدیک‌ باشد. این شکل ابرو کمک می‌کند تا صورتتان کشیده‌تر دیده شود. به‌عنوان یک قاعده کلی، هرچه صورت پهن‌تر باشد، ابروها باید ضخیم‌تر باشد.

فیبروز ابرو برای صورت گرد

صورت بیضی: بهترین شکل ابرو برای افرادی که فرم صورت بیضی دارند، حالت طبیعی خود ابروها است. در واقع باید ضخامت و طول ابروها را در نظر بگیرید و قوس طبیعی آن را دنبال کنید.

 

صورت مربعی: بهترین مدل ابرو برای صورت مربعی، ابرو‌ با قوس بلند است. همچنین برای این فرم صورت بهتر است دم ابروهایتان کوتاه باشد.

فیبروز ابرو برای صورت مربع

صورت قلبی: ابروهای پر و ضخیم، معمولاً برای صورت قلبی جذاب‌تر هستند. ابروی پر با متعادل‌کردن اندازه‌ی پیشانی و استخوان گونه، باعث می‌شود قسمت بالایی صورت شما باریک‌تر دیده شود.

صورت مثلثی: بهترین مدل ابرو برای فرم صورت مثلثی، ابروهای بلند با قوس کم است. دقت کنید که دم ابروهایتان را به سمت پایین نبرید. این شکل توجه زیادی را به خط فک شما جلب می‌کند و چهره شما را نامتناسب نشان می‌دهد.

فیبروز ابرو برای صورت مثلثی

صورت مستطیلی: جذاب‌ترین شکل ابرو برای فرم صورت مستطیل، ابروی کشیده و صاف با قوس کم است. این شکل ابرو کمک می‌کند تا صورتتان پرتر دیده شود.

فیبروز ابرو برای صورت مستطیلی

مراحل انجام فیبروز ابرو

انجام فیبروز ابرو شامل چندین مرحله کلیدی است که در بخش زیر این فرآیند را مرحله به مرحله برای شما توضیح دادیم:

  1. مشاوره اولیه: ابتدا باید با یک متخصص در این زمینه مشورت شود تا با توجه به فرم صورت، رنگ پوست، سلیقه و نیاز‌هایتان بهترین شکل و رنگ ابرو انتخاب شود.
  2. طراحی ابرو: به کمک مداد ابرو، شکل نهایی ابروها طراحی می‌شود. در این مرحله باید تقارن و تناسب ابروها بررسی شود و مشتری آن را تایید کند.
  3. آماده‌سازی ناحیه: باید ناحیه ابرو با مواد ضدعفونی‌کننده تمیز شود. در این مرحله برای کاهش درد، کرم بی حسی به ناحیه ابرو زده می‌شود.
  4. ایجاد خطوط فیبروز: با استفاده از میکروبلید، خطوط نازکی به شکل موهای طبیعی در پوست ایجاد می‌شود. خطوط باید به گونه‌ای کشیده شوند که با جهت طبیعی رشد موها هماهنگ باشد.
  5. رنگ‌ابرو: پس از ایجاد خطوط، رنگ مخصوصی به ناحیه ابرو زده می‌شود تا خطوط به خوبی نمایان شوند و رنگ آن با موها هماهنگ باشد.
  6. بررسی نهایی: پس از اتمام کار، نتیجه کار بررسی می‌شود و در صورت نیاز، اصلاحات لازم انجام می‌شود.

مراقبت‌های پس از انجام فیبروز

مراقبت‌های پس از انجام فیبروز

مراقبت‌های بعد از فیبروز ابرو بسیار مهم هستند تا نتیجه‌ی بهتری حاصل شود و عوارض احتمالی کاهش یابد. در این قسمت نکات کلیدی مراقبتی بعد از فیبروز ابرو را آوردیم:

  • تماس با آب و رطوبت: در روزهای اول از تماس آب با ناحیه ابروها به مدت 3 روز خودداری کنید. در صورت نیاز به تمیز کردن صورت، از دستمال مرطوب استفاده کنید.
  • عدم استفاده از محصولات آرایشی: در هفته اول، از محصولات آرایشی مانند مداد ابرو، ژل و سایه‌ استفاده نکنید.
  • مراقبت از پوست: از کرم‌های مرطوب‌کننده مخصوص که متخصص به شما معرفی می‌کند استفاده کنید، این کرم‌ها نباید حاوی الکل باشد تا پوست تحریک نشود.
  • جلوگیری از تابش مستقیم آفتاب: در روزهای اول، سعی کنید از تابش مستقیم آفتاب به ناحیه ابروها جلوگیری کنید.
  • اجتناب از فعالیت‌های ورزشی شدید: در هفته اول، از فعالیت‌های ورزشی شدید که باعث عرق کردن می‌شوند، خودداری کنید.
  • عدم خاراندن یا مالیدن ناحیه ابرو: به هیچ عنوان ناحیه ابروها را نمالید یا نخارانید، این کار می‌تواند باعث عفونت یا بیش‌تر شدن زخم‌ها می‌شود.
  • انتظار برای بهبودی: معمولاً پوست در چند روز اول ممکن است قرمز و متورم شود که این طبیعی است. با گذشت زمان، رنگ و شکل نهایی ابروها مشخص خواهد شد.

نکات تکمیلی درباره فیبروز ابرو

در این بلاگ بیتیفو توضیح داده‌ایم که فیبروز ابرو یک روش جدید برای طراحی ابروهاست و در آن خط‌هایی مشابه مو به ابرو‌ اضافه می‌شود. عمر فیبروز ابرو بین یک الی سه سال است. این روش مثل هر روش زیبایی دیگری، دارای مزایا و معایبی است که باید پیش از تصمیم‌گیری در مورد انجام آن، به دقت مورد بررسی قرار بگیرد. همچنین بعد از انجام فیبروز ابرو باید مراقبت‌های لازم انجام شود تا زخم‌های شما عفونت نکند و نتیجه‌ی کار با کیفیت و ماندگاری بالایی باشد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا