زیبایی و آرایش

عوارض میکروبلیدینگ ابرو

یکی از سوالات رایج درباره میکروبلیدینگ این است که آیا میکروبلیدینگ ابرو عوارض دارد یا خیر. باید بگوییم که در بیشتر افراد، عوارض میکروبلیدینگ بسیار خفیف است، اما در شرایط خاص ممکن است عوارض جدی‌تری مانند عفونت و زخم‌های پوستی را به همراه داشته باشد.

در این مقاله، به بررسی مهم‌ترین عوارض شایع پس از انجام میکروبلیدینگ و نکات پیشگیرانه‌ برای کاهش این عوارض می‌پردازیم. همچنین در مورد مراقبت‌های لازم بعد از مشاهده عوارض صحبت می‌کنیم. در نهایت، بازخوردها و تجربیات کاربران را مرور و تحلیل می‌کنیم. هدف ما از این مقاله، افزایش آگاهی و کمک به افرادی است که قصد انجام میکروبلیدینگ دارند تا بتوانند تصمیمی آگاهانه بگیرند.

مهم_ترین عوارض میکروبلیدینگ

مهم‌ترین عوارض عوارض میکرو ابرو

میکروبلیدینگ به طور کلی جزو روش‌های نسبتا ایمن است. بیشتر افرادی که میکروبلیدینگ انجام می‌دهند بعد از آن عوارض شدیدی را مشاهده نمی‌کنند ولی این روش‌ مثل بسیاری از تکنیک‌های زیبایی در شرایط خاص، می‌تواند عوارض خطرناکی به همراه داشته باشد. در ادامه به بررسی خطرات و عوارض احتمالی بعد از میکروبلیدینگ می‌پردازیم:

  • زخم، تورم و خارش: ممکن است بعد از انجام میکروبلیدینگ تا چند روز ناحیه‌ی ابرو ملتهب باشد.
  • خشکی پوست: اگر از ابزار و قلم مناسب استفاده نشود بعد از میکروبلیدینگ، ناحیه‌ی ابرو دچار خشکی شدید می‌شود.
  • عفونت: اگر تکنسین از تجهیزات کثیف استفاده کند، می‌تواند باکتری‌هایی مانند استافیلوکوک (استاف) را به شما منتقل کند. همچنین ممکن است ویروس‌هایی مثل HIV، هپاتیت یا هرپس از طریق سوزن و تجهیزات آلوده وارد بدنتان شود. گاهی اوقات، جوهر می‌تواند آلوده به باکتری و قارچ باشد.
  • واکنش آلرژیک: بعضی افراد ممکن است به جوهر و رنگدانه‌ها حساسیت داشته باشند و دچار خارش شدید در ناحیه‌ی ابرو شوند.
  • کلوئید: کلوئید زخم‌هایی هستند که بیش‌تر از حد معمول رشد می‌کنند. اگر قبلاً کلوئید داشتید، ممکن است بعد از میکروبلیدینگ زخم‌های بیش‌تری در بدنتان ظاهر شود. افرادی که سابقه خانوادگی کلوئیدها یا زخم‌های هیپرتروفیک دارند، بیشتر در معرض تشکیل زخم‌های اضافی هستند.
  • حساسیت به اشعه: پوست تتو شده ممکن است در هنگام انجام MRI ورم کرده یا بسوزد. البته پوست شما پس از مدتی به حالت طبیعی برمی‌گردد. اگر نیاز به MRI دارید، حتماً به پزشک یا رادیولوژیست خود در این مورد اطلاع دهید.

راه‌های پیشگیری برای کاهش عوارض میکروبلیدینگ

راه‌های پیشگیری برای کاهش عوارض میکروبلیدینگ

با رعایت نکات زیر  عوارض احتمالی بعد از انجام میکروبلیدینگ تا حد زیادی کم یا بی اثر می‌شود:

  • انتخاب سالن و فرد باتجربه: شما با انتخاب سالن و فرد مناسب می‌توانید عوارض کم‌تری را تجربه کنید. سالنی که انتخاب می‌کنید باید تمیز و دارای مجوز‌های بهداشتی باشد همچنین فردی که میکروبلیدینگ انجام می‌دهد باید مهارت و تجربه‌ی کافی در این زمینه داشته باشد تا شما را به خوبی راهنمایی کند.
  • استفاده از کرم‌های مخصوص: بعد از انجام میکروبلیدینگ و شیدینگ لب حتما از پماد توصیه شده توسط پزشک استفاده کنید. این کار روند بهبودی زخم‌ها را سریع‌تر می‌کند.
  • لمس نکردن زخم‌: لمس و جدا کردن زخم‌ها دوره‌ی درمان زخم‌ها را طولانی‌ می‌کند و می‌تواند باعث عفونت شود.
  • بررسی مشکلات پوستی ژنتیکی: اگر سابقه‌ی بیماری‌های پوستی مثل کلوئید دارید حتما با پزشک خود قبل از انجام میکروبلیدینگ مشورت کنید.
  • مرطوب نبودن ناحیه‌ی ابرو: تا 48 ساعت بعد از میکروبلیدینگ از تماس آب با ناحیه‌ی ابرو دوری کنید. در موارد ضروری مثل وضو گرفتن حتما از آب سرد استفاده کنید سپس صورتتان را به کمک دستمال کاغذی به صورت ضربه‌ای خشک کنید.
  • استفاده از ویتامین A: به اندازه‌ی نیم سانتی متر ویتامین A و وازلین را روی ابروهایتان ماساژ دهید در حدی که به خوبی جذب پوست شود و فقط پوست ابروهایتان را نرم کند. اگر پوستتان خشک است روزی سه بار و اگر پوست چرب دارید روزی یک بار این کار را انجام دهید.

مراقبت‌های ضروری پس از مشاهده عوارض میکروبلیدینگ

مراقبت‌های ضروری پس از مشاهده عوارض میکروبلیدینگ

برخی از عوارض مثل خارش، پوسته شدن، قرمزی و تورم در روز‌های اول بعد از میکروبلیدینگ طبیعی است و شما می‌توانید با استفاده از کمپرس یخ و پمادهای مخصوص مثل بتامتازون و جنتامایسین این عوارض را کاهش دهید. التهاب در این ناحیه باید با گذشت زمان بهبود پیدا کند پس اگر عوارض تشدید یا دوره‌ی آن طولانی شد حتما به پزشک مراجعه کنید.

نباید ناحیه‌ی ابرو در این مدت مرطوب باشد چرا که رطوبت در ناحیه‌ی زخم باعث تشدید عفونت می‌شود. در صورت مشاهده‌ی علائم عفونت مثل تب و ترشحات در زخم‌ها به پزشک مراجعه کنید تا به کمک آنتی بیوتیک عفونت سریعا از بدنتان خارج شود.

نظرات کاربران

بازخوردها و تجربیات کاربران درباره عوارض میکروبلیدینگ بسیار متفاوت است. طبق آمار، بیشتر افرادی که این روش را انجام می‌دهند، عوارض شدید و خطرناکی را تجربه نمی‌کنند و پس از چند روز، التهاب و زخم‌های ناحیه به طور کامل بهبود می‌یابد. با این حال، برخی کاربران گزارش کرده‌اند که پوستشان بهبود نیافته و این موضوع باعث شده رنگدانه‌ها یکنواخت و با کیفیت دیده نشوند. دلیل اصلی این مشکل می‌تواند نوع پوست، مراقبت‌های نادرست پس از عمل و استفاده نادرست از قلم میکروبلیدینگ باشد.

بسیاری از افراد به پوسته شدن ناحیه‌ی ابرو اشاره کردند. این پوسته شدن جزو عوارض شایع و طبیعی پس از میکروبلیدینگ است و ممکن است در این مرحله بخشی از رنگدانه‌ها نیز جدا شود. اگر میکروبلیدینگ به درستی انجام شود، پس از ریختن رنگدانه‌ها، تار ابروها همچنان یکدست و با کیفیت باقی می‌مانند.

برخی از خانم‌هایی که این روش را انجام داده‌اند، از بروز آلرژی، عفونت و قارچ خبر داده‌اند. علت اصلی عفونت معمولاً عدم رعایت بهداشت در انجام میکروبلیدینگ و همچنین رعایت نکردن مراقبت‌های لازم پس از عمل است.

نتیجه‌گیری

بعد از انجام میکروبلیدینگ ابرو، بروز برخی عوارض مانند خارش، زخم و تورم در ناحیه ابرو امری طبیعی و شایع است. این علائم معمولاً به دلیل واکنش‌های طبیعی بدن به فرآیند میکروبلیدینگ ایجاد می‌شوند. با این حال، در شرایط خاص ممکن است عوارض جدی‌تری مانند عفونت یا واکنش‌های آلرژیک نیز بروز کند که نیاز به توجه و مراقبت بیشتری دارد.

تجربیات و نظرات کاربران در این بلاگ بیتیفو نشان می‌دهد که آگاهی از این عوارض و رعایت نکات مراقبتی مناسب می‌تواند به طور قابل توجهی از بروز مشکلات جلوگیری کند. به عبارت دیگر، اگر میکروبلیدینگ در محیط بهداشتی و تحت نظر متخصص ماهر و با تجربه انجام شود، احتمال بروز عوارض به شدت کاهش می‌یابد.  بنابراین، انتخاب یک مرکز معتبر و متخصص برای انجام میکروبلیدینگ و رعایت نکات مراقبتی پس از آن، نقش حیاتی در از بین بردن عوارض دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا