زیبایی و آرایش

انواع کاشت ناخن

خدمات متنوعی برای کاشت ناخن در سالن‌های زیبایی ارائه می‌شود که هر کدام معایب و مزایای خود را به همراه دارد. همین موضوع می‌تواند انتخاب را برای شما سخت و چالش‌برانگیز کند. در این مقاله، انواع روش‌های کاشت ناخن را به همراه تصاویر، مزایا و معایب هر یک معرفی می‌کنیم. همچنین به نکات کاربردی برای مراقبت از ناخن‌ها پس از کاشت می‌پردازیم. اسم مدل‌های کاشت ناخن که در این مقاله معرفی و مقایسه می‌شوند عبارت‌اند از:

  • کاشت پودری (اکریلیک)
  • کاشت ژل
  • کاشت ناخن با فرمر
  • کاشت ناخن فیبری (فایبر گلس)
  • کاشت ناخن با قالب

کاشت پودری (اکریلیک)

در کاشت پودری، پودر اکریلیک و مایع مونومر با هم ترکیب می‌شود و بر روی ناخن طبیعی قرار می‌گیرد. این نوع کاشت معمولاً دربرابر ضربه و آسیب‌های دیگر مقاوم است و در حین کاشت، سریع خشک می‌شود. چون موادی که در این نوع کاشت استفاده می‌شود پودری است، به‌راحتی از طریق بینی و دهان وارد بدن می‌شود و می‌تواند برای شما مشکلات تنفسی یا آلرژی ایجاد کند. کاشت پودری معمولاً به دلیل مواد اولیه‌‌اش مقرون‌به‌صرفه‌تر از ناخن‌های ژلی است.

کاشت پودری (اکریلیک)

کاشت ژل

در روش کاشت ژل، یک لایه‌ی نازک از ژل پایه (Base Gel) روی ناخن به‌صورت یکنواخت قرار می‌گیرد، سپس مواد ژلی به وسیله‌ی دستگاه UV یا LED خشک می‌شود. استفاده از دستگاه UV و LED کمک می‌کند برخلاف کاشت پودری مواد در هوا پخش نشود و برای شما حساسیت یا مشکل تنفسی ایجاد نکند. کاشت ژل معمولاً ظاهری طبیعی دارد و با گذر زمان به اندازه ناخن‌های اکریلیک زرد نمی شود.

ریموو کردن کاشت ژل، به‌راحتی و در بازه‌ی زمانی کوتاه انجام می‌شود. در کاشت ژل نسبت به کاشت پودری، زمان و هزینه‌ی بیشتری صرف می‌شود. این روش یکی از پرطرفدارترین مدل کاشت ناخن است.

کاشت ژل

کاشت ناخن با فرمر

در این روش از ابزار خاصی به نام فرمر برای شکل‌دهی ناخن استفاده می‌شود. فرمر کمک می‌کند تا طول و فرم دلخواه ناخن را به‌راحتی انتخاب کنید. کار با فرمر نیاز به تجربه و مهارت زیادی دارد تا مواد ژلی به‌درستی روی ناخن قرار بگیرد، معمولاً ناخن‌کار‌ها از فرمر برای ناخن‌های آسیب دیده و شکننده استفاده می‌کنند. در این روش، ناخن‌ها کمترین آسیب را می‌بینند. هزینه‌ی کاشت ناخن با فرمر به نسبت روش‌های دیگر پایین‌تر است.

کاشت ناخن با فرمر

کاشت ناخن فیبری  (فایبر گلس)

برای کاشت ناخن فیبری، از الیاف مخصوص (فیبر) برای تقویت و شکل‌دهی به ناخن‌ها استفاده می‌شود. ناخن‌های فیبری معمولاً نازک‌تر از ناخن‌های اکریلیک هستند و طبیعی‌تر از مدل‌های مختلف دیده می‌شوند. کاشت فیبری برای افرادی که ناخن‌های آسیب‌دیده و شکننده دارند مناسب است. عمر این مدل کاشت نسبت به کاشت ژل و کاشت پودری کمتر است.

کاشت ناخن فیبری (فایبر گلس)

کاشت ناخن با قالب

در روش کاشت ناخن با قالب، از قالب‌های آماده برای درست‌کردن ناخن استفاده می‌کنند. این روش کاشت یک مدل سریع و آسان برای افراد مبتدی است که با مواد کاشت ژلی انجام می شود و همچنین جزو روش‌های کاشت بدون بو است؛ این روش اگر با ظرافت و دقت انجام شود می‌تواند مثل مدل‌های دیگر کاشت باکیفیت باشد.

کاشت ناخن با قالب

 انتخاب روش مناسب کاشت ناخن

برای انتخاب روش مناسب کاشت برای ناخن‌ها نیاز است که به موارد زیر توجه داشته باشید:

وضعیت ناخن‌های طبیعی: شما می‌توانید براساس نوع و شرایط ناخن‌هایتان یک انتخاب اصولی داشته باشید. مثلاً اگر ناخن‌های شما ضعیف یا شکننده است، می‌توانید از کاشت فیبری یا ژل استفاده کنید. اگر ناخن‌هایتان بلند و سالم هستند، کاشت اکریلیک می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد. این روش به ناخن‌ها استحکام بیشتری می‌بخشد.

سبکی و راحتی: اگر می‌خواهید ناخن‌هایتان طبیعی و نازک باشد تا روی انگشتانتان احساس سبکی داشته باشید، کاشت فیبری یا ژل برای شما مناسب‌تر است.

مقاومت و دوام: برای افرادی که کار‌های فیزیکی و دستی انجام می‌دهند و به دنبال کاشت ناخن با مقاومت زیاد هستند، کاشت اکرلیک و ژلیش می‌تواند گزینه‌های مناسبی باشد.

حساسیت و آلرژی به مواد کاشت: اگر به بو و ذرات کاشت ناخن حساسیت دارید نباید از کاشت پودری یا اکریلیک استفاده کنید. روش‌هایی که در آن از مواد ژل استفاده می‌شود، برای شما مناسب‌تر است.

ریموو کردن آسان: اگر قصد دارید برای مدت زمان کوتاهی کاشت ناخن داشته باشید و ناخن‌هایتان را ریموو کنید از کاشت ژلیش استفاده کنید. ریموو کردن ناخن‌هایی که با روش اکریلیک کاشته شده با کمک استون و سوهان انجام می‌شود که علاوه‌بر زمان‌بر بودن، به ناخن‌های طبیعی و پوست هم آسیب می‌زند.

انتخاب روش مناسب کاشت ناخن

نکات کاربردی برای دوام بیشتر ناخن‌ها

برای دوام بیشتر ناخن‌ها نیاز است که موارد زیر را در نظر داشته باشید:

انتخاب سالن معتبر: از یک سالن با تجربه و معتبر برای کاشت ناخن استفاده کنید و مطمئن شوید که از مواد باکیفیت و استاندارد استفاده می‌شود.

مرطوب نگه‌داشتن ناخن‌ها: استفاده از روغن‌های مخصوص ناخن یا کرم مرطوب‌کننده به تقویت و حفظ سلامت ناخن‌ها کمک می‌کند.

پرهیز از تماس با مواد شیمیایی: هنگام انجام کارهای خانه، از دستکش استفاده کنید تا ناخن‌ها در معرض مواد شیمیایی قرار نگیرند.

مراقبت از ناخن‌ها در برابر ضربه و فشار: از ناخن‌ها به‌عنوان ابزار (مثلاً برای بازکردن درب کنسرو) استفاده نکنید، مراقب باشید که ناخن‌ها به اجسام سخت برخورد نکنند.

ترمیم منظم: هر چند هفته یک بار (معمولاً هر ۳ هفته) برای ترمیم به سالن مراجعه کنید.

نکات تکمیلی درباره انواع کاشت ناخن

انتخاب روش مناسب برای کاشت ناخن بستگی به نیازهای فردی و شرایط ناخن‌ها دارد. هر یک از روش‌های موجود دارای مزایا و معایب خاص خود هستند که باید بادقت مورد بررسی قرار بگیرند. همچنین در این بلاگ بیتیفو به نکات مهمی مثل استفاده از مواد با کیفیت، ترمیم منظم و پرهیز از تماس با مواد شیمیایی پرداختیم که عمر ناخن‌های شما را افزایش می‌دهند. به‌طور کلی در این مقاله تفاوت‌ها و ویژگی‌های هر روش کاشت ناخن را عنوان کردیم تا شما بتوانید تصمیمی آگاهانه، متناسب با سلیقه و نیازهای خود بگیرید و تجربه‌ای خوب از کاشت ناخن داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا